Kupujte povoljnije


Arkade Loyalty Card nova
pogodnost pri kupovini!

Zaposlenje


Ukoliko ste ambiciozni i spremni za rad na duže staze, popunite formular za prijavu i postanite član naše porodice

Dečiji kutak
Umetnost poklona... O Nama

Osnovana je i sa radom počela 1984. godine. Ljubav prema knjizi, umetnosti i poklonu, kao činu najuzvišenijeg poštovanja sebe i onih oko nas, Gordanu Đurić, vlasnika ARKADE od osnivanja, primorava na istraživanja i usklađivanja koje tržište i verni kupci zahtevaju od  ARKADE.

Istrajnošću i energijom koja, mora se priznati, vodi i nosi Gordanu Đurić za sve ove godine, od redovnog rada do raznih humanitarnih aktivnosti, slikarstva, kao ljubav prema urbanoj sredini, ljubavi prema manuelnom radu koja kod nas oživljava proizvodnju razne papirne galanterije (prvenstveno kao nužnu potrebu ARKADE), krpenih igračaka, raznih predmeta od stakla i keramike, do školskih svezaka, vežbanki, notnih svezaka i crtaćih blokova.
Najzad zapoćinje svoju veliku aktivnost na prostornom širenju ka gradu i zemlji, otvorivši još pet prodajnih mesta (257, MERKATOR 1, MERKATOR 2, MERKATOR 3). Kroz razna maloprodajna mesta širom one i ove zemlje vrši distribuciju i prodaju proizvoda iz asortimana ARKADE, kao i dugogodišnjih dobavljača. Svoje radnike
temeljno bira. Oslonac u radu na prvom mestu je osoblje za koje ona nikada to ne izgovara već su joj to saradnici i porodica sa kojom je sve započela davne 1984. godine kao i svojom decom koja sada takođe rade i ogroman deo posla je na njihovim plećima, što je i samu Gordanu Đurić iznenadilo sa kojom lakoćom nose taj teret.

Od 23 zaposlenih u ARKADE zatećićete maksimalnu angažovanost oko potrošača (naših kupaca), robe, pakovanja kupljene robe kod nas, međusobnih odnosa zaposlenih sve do izgleda naših izloga sa izloženom robom. " Raj za vas i vaše dete "


Radno vreme u svim prodajnim objektima je pretrpelo izmene i sada je od 09 do 22 časa svakog dana.

 

 

Nacin placanja

Dopunite Vaš Mobilni lako

Na našim prodajnim mestima možete dopuniti

Vaš mobilni telefon kao i Internet .

Mts Prodajno mesto

Telenor prodajno mesto

VIP Prodajno mesto