Kupujte povoljnije


Arkade Loyalty Card nova
pogodnost pri kupovini!

Zaposlenje


Ukoliko ste ambiciozni i spremni za rad na duže staze, popunite formular za prijavu i postanite član naše porodice

Dečiji kutak
Umetnost poklona... Blog


Nije uvek dobro umotati bilo šta u šareni papir i eto imamo poklon. Bitan je kvalitet kada poklanjate.

Galerija Arkade nudi kvalitetne proizvode od keramike, ručno rađene. U okviru veleprodaje keramike, proizvodimo najrazličitije proizvode od keramičkih šolja, tacni, bokala, do satova i velikih činija. Trudimo se da boje i dizajn budu autentični za naše podneblje.
Ulažemo puno vremena i napora oko svakog keramičkog proizvoda, te sa pažnjom pratimo celi proces proizvodnje kako bi osigurali zadovoljstvo kupaca.

Pogledajte galeriju proizvoda i uživajte ...

 

 

Ovih dana kada nam je vreme pravo zimsko i temperatura u stalnom minusu,
jedino o cemu razmisljamo jeste, kako da se ugrejemo i utoplimo.
Postoji mnogo nacina da nam bude toplije, ali samo jedan nam sigurno greje srce, a to je ljubav!
Galerija Arkade, zeli da vas podseti da nam u susret dolazi praznik ljubavi, "Dan zaljubljenih" i da na vreme pocnete da planirate kupovinu idealnog poklona.
Ne govorimo o skupim, glamuroznim poklonima, vec o poklonima cija je vrednost u simbolu paznje. U nasim maloprodajnim objektima nudimo specijalni program poklona u vidu ukrasnih solja, jastucica u obliku srca, majica sa natpisom "be my valentine" i jos mnogo toga.
Takodje za sve one koji slave slavu sv.Trifun nudimo specijalni slavski poklon set po veoma povojnim cenama. Posetite Arkade maloprodajne objekte, izaberite nešto po vašem ukusu i darujte sa ljubavlju ...

 

Dočekali smo novu 2012-tu godinu, proslavili smo jedan od najradosnijih praznika Božić, uživali smo u slobodnim danima, veselju i druženju sa svojom porodicom i prijateljima.
Sada smo spremni i puni elana da napravimo nove planove i krenemo u nove pobede! Ali, svakom od nas je bar na kratko prošla misao kroz glavu : " Šta nam donosi nova godina? "... na ovo pitanje postoji samo jedan ispravan odgovor, nova godina donosi nove radosti, veselja, ljubavi, nove osmehe i uspehe !
I u ovoj godini Galerija Arkade, želi da ostanete dobro i zdravo i da poklanjate sa puno pažnje i ljubavi.
Možda je baš sada pravo vreme, da nekog iznenadite nekom sitnicom ili da polako počnete da planirate poklon za dan zaljubljenih.

 
Još članaka...

Nacin placanja

Dopunite Vaš Mobilni lako

Na našim prodajnim mestima možete dopuniti

Vaš mobilni telefon kao i Internet .

Mts Prodajno mesto

Telenor prodajno mesto

VIP Prodajno mesto