Kupujte povoljnije


Arkade Loyalty Card nova
pogodnost pri kupovini!

Zaposlenje


Ukoliko ste ambiciozni i spremni za rad na duže staze, popunite formular za prijavu i postanite član naše porodice

Dečiji kutak
Umetnost poklona... Blog


Decembar mesec, zima je na vratima, kao i pripreme za slavske i novogodišnje trpeze. Radost je na našim licima, sumiramo utiske jedne godine i lagano koračamo sa velikim nadama u novu godinu.
Vreme je darivanja. U ovom periodu najviše se zanimamo za poklone za naše bližnje, porodicu i prijatelje, ali takođe ovo je vreme kada trebamo biti srdačni i humani.


Galerija Arkade je u duhu praznika poklonila Udruženju Feniks, udruženje osoba sa invaliditetom, belu novogodišnju jelku.

Budimo otvorenog srca i darujmo sa ljubavlju!

 

Već smo odavno zagazili u jesenje godišnje doba, dani postaju sve hladniji, a mi sve više vremena provodimo kod kuće u krugu porodice. Nije hladnoća jedino što jesen donosi, ona nam boji grad u prelepe bakarne i zlatne nijanse, lišće prekriva svaki pločnik i stvara šuškavi tepih pod našim nogama.

Predlog kako da provedete što bolje ove dane koji su pred nama, jeste da se opustite i uživate u  toplini vašeg doma uz topao čaj i neku dobru knjigu.

 

 

 

 

 

Lepo i sunčano vreme, tera nas na akciju. Dobro smo raspoloženi i vedri, a onda shvatimo da nam možda poslovni, stambeni ili kućni prostor nisu u skladu sa našim raspoloženjem i godišnjim dobom. Osvežite ga, veoma jednostavno, sa malo letnje dekoracije.
Unesite vedrinu leta u svoj dom svetlim bojama i cvetnom dekoracijom. Savet je da žuta boja bude dominantna, jer asocira na sunce i pozitivnu energiju. Galerija Arkade vam daje nekoliko praktičnih saveta za letnje osveženje prostora:

Kancelarija: Dovoljno je da nabavite jednu veću šarenu vazu i sveže cveće. Postavite je na sto, prostorija će odmah odisati svežinom, dodajte tome i par cvetnih podmetača za čaše i vaš poslovni ambijent je spreman za letnje dane.

Stan: Lagane zavese u svetlim bojama, žuto, plavo ili bebi roze, omogućiće vam da imate dozivljaj letnjih dana kao da ste u nekom apartmanu na moru. Dodajte tome, sveže cveće, mirisne sveće, dekoracija stola sa školjkama i letnje uživanje može da počne.

Kuća: Kad smo kod dekoracije kuće, za unutrašnjost važi sve kao i za stambeni prostor, ali ovde se možemo zadržati više na bašti ili terasi. Stoga ukoliko imate sto na terasi ili u dvorištu, obavezno postaviti stolnjak u žutoj boji, veliku činiju plave boje sa sezonskim voćem i beliki bokal limunade. Kombinacija boja će vas oduševiti, kao i miris voća, možete dodati i mirišljave sveće...osetite miris leta...

 
Još članaka...

Nacin placanja

Dopunite Vaš Mobilni lako

Na našim prodajnim mestima možete dopuniti

Vaš mobilni telefon kao i Internet .

Mts Prodajno mesto

Telenor prodajno mesto

VIP Prodajno mesto