Kupujte povoljnije


Arkade Loyalty Card nova
pogodnost pri kupovini!

Zaposlenje


Ukoliko ste ambiciozni i spremni za rad na duže staze, popunite formular za prijavu i postanite član naše porodice

Dečiji kutak
Umetnost poklona... Blog

Jedna od najčešćih dilema svakidašnjice. Radilo se o dečku, bratu, tati ili prijatelju uvek se dvoumimo šta bismo mogli pokloniti dotičnome. Dobro smo upoznate s tim koliko novca planiramo potrošiti, bez obzira što znamo da, poklonile im mi bilo što, ako je od srca, znači će im mnogo.
Galerija Arkade može da Vam pomogne sa par saveta, šta bi to mogao da bude idealan poklon:

Knjiga – Knjiga je znak pažnje, intelektualnosti, avanture, emocija i uzbuđenja, bez obzira o kojoj se tematici u knjizi radi. Knjigu možete pokloniti ocu, ujaku, stricu, rodbini, prijatelju i svakome ko je veliki zaljubljenik u čitanje.

Blokčić – U knjižari potražite maleni blokčić, izgleda po vašem izboru,  u njega upišite na svaku stranicu po jedan razlog zašto volite osobu kojoj ga poklanjate. Ovo može biti jako originalan potez i budite sigurni da će svakako izmamiti osmeh na lice osobi kojoj je namenjen.

Šaljivi pokloni – Pošalice, smešne čestitke i uopšte šaljivi pokloni najčešće se poklanjaju muškim kolegama, prijateljima ili komšijama. Pronađite naziv čestitke koji najviše odgovara slavljeniku te se kasnije dobro zabavite i zajedno nasmejte.

 

Nacin placanja

Dopunite Vaš Mobilni lako

Na našim prodajnim mestima možete dopuniti

Vaš mobilni telefon kao i Internet .

Mts Prodajno mesto

Telenor prodajno mesto

VIP Prodajno mesto